dinsdag 7 september 2010

Laptop & mobiel hoesje

Ik wil even melden dat ik het echt SUPER leuk vind dat ik er wat volgers bij heb! Toen ik gister op Misslipgloss (beautyblog waar ik elke dag even een kijkje neem) een legaal spam berichtje mocht zetten ging in 1 dag ik van 200x bekeken naar 700x..!! Jeetje, dat had ik echt niet verwacht maar ik vind 't ZO leuk :-)

Natuurlijk is het weer tijd om een nieuw geknutseld werkje te laten zien:

Door de inspiratie van MieK's en met name dit artikel maakte ik een tijdje terug een paar hoesjes voor mijn mobiele telefoon en mijn laptop.
Het is best eenvoudig om dit te maken en ik heb er ontsettend veel plezier van! De laptop hoes maakte ik zelf een aangepast patroon voor, voor het telefoonhoesje was het patroon van Miek precies groot genoeg.

Dit was de eerste die ik maakte.

En deze gebruik ik nu :-)
En m'n laptophoes!
Met laptopje erin..
De laptophoes was nog wel even passen en meten, ik had een foute berekening gemaakt waardoor hij eerst net te klein was... Toen had ik een nieuwe gemaakt en die was weer veel te groot... Daarna heb ik m ingenomen en nu is hij eindelijk goed hihi.

Ik kan het iedereen aanraden dit proberen te maken, het is zo leuk en je kan het zo veel versieren als je wilt... Helemaal je eigen stijl maken dus!
Succes :)

8 opmerkingen:

  1. Ze zijn allebei erg leuk geworden! Ja soms gaat het niet helemaal zoals we willen he :) Gelukkig is het toch nog goed gekomen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Jeetje wat kun jij leuke dingen maken! Als ik zo goed kon naaien, zou ik graag een rol maken voor mijn make-up kwasten haha! Ik heb zelf sinds kort een beautyblog :-) 1 september begonnen hihi :-)

    -x- Ilja
    www.Beauty-Polish.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuk...het stofje komt me bekend voor!!!

    Je hebt het leuk gemaakt!

    Groetjes Thea

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Van het 2de telefoonhoesje, bedoel ik!!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. hey Juliette,
    ik ben via Girlscene op je blog gekomen, ik vind het DIY allemaal erg leuk, doe alleen zelf niet zoveel. Ik heb ook een blog en zou het leuk vinden als ik dat super schattige mobiel hoesje op mijn blog mag plaatsen met de uitleg ervan, en natuurlijk een linkje naar jou!

    Laat het mij even weten oke?

    Liefs, Nadia van http://xsunkissed.blogspot.com
    je kunt mij ook mailen op x.sunkissed@hotmail(PUNT)com (spam te voorkomen haha)

    BeantwoordenVerwijderen

Super leuk dat je een berichtje achter laat!! Liefs Juliette